VS RAVINTOLAT OY
y-tunnus: 2071980-5
Verkkolaskuna 003720719805
Verkkolaskujen välittäjä 003708599126 (OpenText)
Laskulla oltava tilaaja ja toimipaikka
Vastaanotamme ainoastaan verkkolaskuja
Maksuaika vähintään 14pv
YHTEYSTIEDOT
Catering myynti:
044-7441402
catering@vsravintolat.fi
Laskuihin liittyvät yhteydenotot:
laskutus@vsravintolat.fi
Laskutusosoitteiden toimitus: Laskutustietolomake
Toimitusjohtaja
Taloushallinto/yhteistyö/markkinointi:
Henna Hiltunen
044-7441401
henna.hiltunen@vsravintolat.fi
Aki Hiltunen
044-7441402
FONTEN BURGERVIIKOT 23.8.-28.9.2024
/by VS RavintolatFONTEN BURGERVIIKOT 23.8.-28.9. 2024 Poislukien maanantait SMASHBURGER 18,50 € 2x 80g prässätty Angus-rotukarjan pihvi, Jukolan Aito Cheddar-juustoa ja chilimajoneesia perunasämpylällä (potato bun) (L) PELTOLA BURGER 19,50 € 160g Angus-rotukarjan pihvi, Peltolan blue sinihomejuustoa, valkosipulimajoneesia, pekoni-punasipulihilloa ja salaattia briossisämpylällä (L) BROILERI BURGER 16,50 € 150g Broilerin filee, cheddarjuustoa, valkosipulimajoneesia, marinoitua punasipulia ja salaattia (L) PJVJ […]
REKRY
/by vsravintolatTällä hetkellä avoimia paikkoja ei ole mutta tilanne muuttuu 1.10 alkaen meille siirtyvän Kuopion Klubin myötä. Ilmoitamme niistä lähiaikoina.
Lähituotteiden etsintä
/by VS RavintolatSATOA goes WILD
/by vsravintolatSATOA goes Wild on ruokafestivaali, joka järjestetään Kuopiossa 15.-16.8.2018. Makumatkan pääsylippuna toimii festivaalikartta. Kartalla saat maisteluannoksen jokaisesta mukana olevasta ravintolasta. Tarjolla olevat annokset voi nauttia joko samalla kierroksella tai erissä festivaalipäivien aikana klo 12-20. Karttoja on rajoitettu erä, ole nopea! Meillä myös myynnissä pieni määrä karttoja. Laita viestiä ja voit varata omasi, jonka voit käydä […]
RAVINTOLAILMIÖ 2018
/by vsravintolat”Ruokahifistely ei automaattisesti tarkoita fine diningia, vaan se voi olla hyvinkin yksinkertaista, mutta tehty äärettömän hyvin, sanoo VS Ravintoloiden Aki Hiltunen, yksi tutkimusta varten haastatelluista visionääreistä.” On hienoa, että ruokakulttuuri kehittyy eikä kehittyminen tarkoita lopputuotteen hinnan nousua. Kasviksia arvostetaan ja otetaan ilo täydellisesti keitetystä kananmunasta:) Keskitytään laatuun yksinkertaisissa asioissa nyt ja tulevaisuudessa, käytetään kasviksia monipuolisesti sekä […]
VS Ravintolat edistävät ruokamatkailua Suomeen Food Festareilla Tanskassa
/by vsravintolatSATOA Kuopio Food Festival
/by vsravintolatSATOA Kuopio Food Festival on paikallisten makujen juhla, jossa voi ostaa ja maistaa pieniä ruoka-annoksia katuruokakulttuurin hengessä ja nauttia samalla tapahtuman ohjelmasta kuten katumuusikoiden ja -taiteilijoiden esityksistä. SATOA Kuopio Food Festival 2017 järjestetään Pe-La 25.-26.8.2017. SATOA KFF järjestetään Kuopion ydinkeskustassa, Kauppakadun kauppahallin ja Lyseon välisellä osuudella sekä Puijonkadulla torin varrella elokuun viimeisenä viikonloppuna. Tapahtumassa mukana […]
Vintin lopetus
/by vsravintolatVintin lopetus Välillä on aika miettiä tulevaisuutta ja tehtävä päätöksiä. Kaikki päätökset ei synny yhdessä yössä, kuten ei tämäkään. Pitkällisen harkinnan jälkeen päädyimme irtisanomaan vuokrasopimuksen Vintin osalta. Melkein 10 vuotta tiivistä yhdessäoloa on pitkä aika ja nyt on mahdollisuus avartaa katsetta muualle. Päätökseen voimakkaasti vaikutti myös, että löysimme keittiötilat, jotka palvelevat tarkoitustamme paremmin jolloin voimme jatkaa catering toimintaa. Voimme siirtää […]