VKO 22
ALKUVIIKON KOLMEN PÄIVÄN LOUNASPAKETTI
Kana-kasviscurrya L,G
Basmati riisiä M,G

Kasvisvaihtoehto: Kasviscurrya L,G
&
Kermaista juures-possupataa L,G
Paahdettua perunaa M,G

Kasvisvaihtoehto: Kasvispihvejä & porkkana-voikastiketta L,G
&
Chili con Carne M,G
Riisiä M,G
Kurpitsapaistosta M,G

Kasvisvaihtoehto: Chili sin Carne M,G

vko 20 ”NAUTI VIIKONLOPUSTA” -PAKETTI
LÄHIRUOKAMENU

Kylmäsavulohi tartar G, L
Kala Lapin kylmäsavulohta ranskankermakastikkeessa

Naudan rintaa ja tummaa karpalokastiketta G, M
Paahdettua perunaa ja selleripyreetä
&
Savolainen gazpacho G, M
Paikallisista raaka-aineista valmistettu kylmä keitto

Täytettyä haukea G, L
Yrtti-murekkeella täytettyä Kallaveden haukea, maustekurkku kastiketta sekä pyrettä Miettisen Pekan noblesse perunasta ja kasviksia

VKO 20

ALKUVIIKON KOLMEN PÄIVÄN LOUNASPAKETTI

Igorin kanaa L,G
Kasvisgratiinia L,G
Riisiä M,G

Kasvisvaihtoehto: Kurpitsa curry L, G
&
Karjalanpaistia M,G
Hunajajuurekset M,G
Perunat M,G

Kasvisvaihtoehto: Punajuuripihvejä ja persiljakastiketta
&
Kebabia ja Miedon tulista kastiketta L, G
Paahdettua perunaa ja Kesäkurpitsapaistosta

Kasvisvaihtoehto: Härkis-papupaistosta ja miedon tulista kastiketta L, G

VKO 19

LOPPUVIIKON KAHDEN PÄIVÄN LOUNASPAKETTI

Lasagnea L

Kasvisvaihtoehtona:
Täytetyt kesäkurpitsat L, G
&
Broileria ja kermaista currykastiketta L,G
Paistettuja kasviksia&riisiä M,G

Kasvisvaihtoehtona:
Miedon Tulista Tomaattista papupataa M, G

VKO 17
”NAUTI VIIKONLOPUSTA” -PAKETTI
LÄHIRUOKAMENU

Graavattua Rautalammin siikaa G, L
Marinoitua perunaa ja tilligremolata

Ylikypsää ylämaan nautaa L
Hussolan ohraa, punaviinikastiketta ja Venäläisen palsternakkaa
______

Mustatorvisienikeittoa G, L

Savustettua porsaan sisäfileetä G, L
Pielaveden porsasta, tummaa sinappikastiketta sekä paahdettua perunaa ja juureksia

VKO 17
LOPPUVIIKON KAHDEN PÄIVÄN LOUNAS

Burgundinpataa M,G
Kasvisgratiinia L,G
Perunamuusia L,G

Kasvisvaihtoehto: Soija-kaalilaatikko L, G
—-
Loimulohta & yrtticremeä L,G
Hunajajuureksia M,G
Kermaperunoita L,G

Kasvisvaihtoehto: Feta-lehtikaalipasta VL

ALKUVIIKON KOLMEN PÄIVÄN LOUNASPAKETTI
VKO 14 MENU

Igorin kanaa L,G
Kasvisgratiinia L,G
Riisiä L,G

Karjalanpaistia M,G
Punajuuri-aurapaistosta L,G
Perunat L,G

Pannupihvejä ja kermakastiketta L, G
Paahdettua perunaa ja juureksia

LOPPUVIIKON KAHDEN PÄIVÄN LOUNASPAKETTI
VKO 14 MENU

Salami-mozzarella lasagnettea L
Marinoituja kasviksia

Broileriburritot L/ Kysy gluteeniton erikseen
Itse tehtyä salsaa, creme fraichea, guacamolea L,G
Mausteiset lohkoperunat M,G

“PAREMPAA LOUNASTA VIIKONLOPULLE” 

Viikonloppu vko 14, toimitukset 3. ja 4.4.

Tomaattikeittoa G, L

Kanaa saltimbocca G, L
Salvialla ja ilmakuivatulla kinkulla maustettua kanaa sekä kasvisriisiä

ja

Peruna-avocado salaattia G, L

Tervalla maustettua naudanliha-pataa G, L
Kermaperunaa

”LUKSUSTA VIIKONLOPPUUN”
Viikonloppu vko 14, toimitukset 3. ja 4.4.

Haukiterriiniä G, L
Suolakurkkukastiketta ja marinoitua fenkolia

Savusorsaa ja tummaa omenakastiketta G, L
Mustatorvisieniperunaa ja palsternakkaa

Mustikkamoussea G, L

ja

Kukkakaali-peltolan blue keittoa G, L

Ylikypsää porsaan poskea G, L
Rosmariini-kermaperunaa ja kurpitsaa

Suklaakakkua G, L